Zorgverzekering 2014: Independer helpt je bij de juiste keuze

Een student stelt speciale eisen aan een zorgverzekering. Bijvoorbeeld op het gebied van fysiotherapie en tandartsbehandelingen. Een keuze maken voor een zorgverzekering kan lastig zijn. Daarom zijn er vergelijkingssites als Independer die jou hierbij helpen.

Bespaar op je zorgverzekering

Geld besparen via je zorgverzekering is niet heel moeilijk. Ben je gezond en gebruik je eigenlijk weinig zorg? Dan kun je je eigen risico verhogen, waarmee je korting op je zorgpremie krijgt. Kijk ook goed naar je aanvullende verzekering. Heb je bijvoorbeeld wel een vergoeding nodig hebt voor fysiotherapiebehandelingen? En is een aanvullende tandartsverzekering wel noodzakelijk? Op dit soort aanvullende verzekeringen kun je veel besparen. Op de website van Independer vind je nog meer handige tips om te besparen op je zorgverzekering.

Een speciale zorgverzekering voor studenten

Independer neemt ook de speciale studentenzorgverzekeringen mee in de vergelijking. Deze zijn niet altijd voordeliger zijn dan ‘gewone’ zorgverzekeringen, maar het is wel de moeite waard om ze te bekijken. Dan zie je of een studentenzorgverzekering voor jou wat is. Lees op de website van Independer meer over deze speciale zorgverzekeringen voor studenten.