25/02/2012

Alumni

Alumnikring Politicologie

Wanneer je afstudeert van de studie Politicologie in Nijmegen is er ook nog de mogelijkheid om in contact te blijven met je ex-studenten en ismus. Voor alle oud-politicologen is er een vereniging die je contact laat houden met ismus, de Nijmeegse opleiding, en je medestudenten: Alumnikring Politicologie. Dit houdt dus in dat je tijdens je studententijd te maken hebt met studievereniging ismus, en wanneer je klaar bent met je opleiding met Alumnikring Politicologie.

De Alumnikring Politicologie heeft als doelstelling de alumni van de opleiding politicologie in contact met elkaar te houden. Dit gebeurt door het organiseren van drie activiteiten per jaar. De eerste activiteit is een borrel op een centrale plaats waar alle alumni elkaar gezellig kunnen weerzien. De tweede activiteit bestaat uit een door de Alumnikring georganiseerd programma. De derde activiteit is een door de Radboud Universiteit georganiseerde alumnidag. Dit bestaat uit een algemeen ochtendprogramma, gevolgd door een disciplinair politicologisch programma.
Ook bestaan er jaargroepen binnen Alumnikring Politicologie (personen uit een bepaald studiejaar) die nog contact met elkaar onderhouden. Hierdoor kun je altijd in contact blijven met je studiegenoten van destijds!

Kortom; de Alumnikring Politicologie is de mogelijkheid om in contact te blijven met je Nijmeegse medepoliticoloog!

Voor contact, stuur even een mailtje naar:
Alumnikring Politicologie

 

Geef een antwoord