Meteen naar de inhoud

Studievereniging ismus heeft actieve en enthousiaste leden met een brede interesse en een voorliefde voor discussiëren. Wij bieden u dus een unieke kans om uw boodschap bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. Bovendien brengt dit u in contact met hoogopgeleide jongeren, die wellicht uw toekomstige werknemers kunnen worden.

Ten eerste is er de mogelijkheid van adverteren. Dit kan op verschillende wijze, waaronder via ons verenigingsblad de Heraut, onze almanak, facebookpagina, website app en ledenmail. Verder organiseren wij graag activiteiten in samenwerking met uw bedrijf om direct kennis te maken met studenten. Verder organiseren wij drie carrière-evenementen: de Management Business Fair, de NSM Skills Days en ons ismus Career Event.

Studievereniging ismus brengt eenmaal per jaar een almanak uit welke verspreid wordt onder haar leden en contacten. Het blad voor de Nijmeegse politicoloog. De website biedt ruimte aan advertenties in de vorm van banners en links. . De tarieven van de verschillende mogelijkheden kunnen in overleg met ismus worden vastgesteld.

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze commissaris externe betrekkingen.

Berend Kooiker
Commissaris Externe Betrekkingen 2022-2023
telefoon: +31 6 26 39 56 06
e-mail: extern@ismus.nl

Geef een antwoord