Ga naar de inhoud

Hoofdpartners

Ken je Nautus al?

Nautus is een adviesbureau en iedereen bij Nautus zet zich in voor de sociaalmaatschappelijke uitdagingen die gemeenteambtenaren elke dag het hoofd moeten bieden. En dat zijn er behoorlijk wat kunnen we vertellen. Van arbeidsparticipatie tot mantelzorg; you name it.

Nauturianen, adviseurs van gemeenten

Nauturianen werken volgens een vaste methodiek. Dat brengt structuur aan en dwingt borging af. Onmisbaar binnen de dynamiek en regelgeving, politieke voorkeuren, belangen van mensen en organisaties, maatschappelijke trends en verschuivende oplossingsrichtingen. En we doen wat bijzonders met onze kennis van het sociaal domein. Juniors, mediors en seniors werken altijd samen en zo transformeren we onze kennis weer naar nieuwe kennis. Doordeweeks maar speciaal ook op Nautus0vrijdag. Dan delen we onze opgedane kennis en ervaringen met onze collega’s. Dat collectief houdt ons scherp en jong van geest. En daardoor trekken we altijd jong talent aan met een hoge standaard aan senioriteit. 

Werken bij BMC:

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met zorginstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties, ministerie, provincie en omgevingsdiensten. Onze 1200 betrokken adviseurs zetten zich dagelijks in voor het belang van de inwoner, de leerling en de cliënt. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan de uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen, voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.

Partners

Krijger & Partners works together with a diverse group of trusted, local, senior and experienced professionals around the world. We have the knowledge, networks and methodologies to manage political-business risks and issues in a discrete way. We respect cultural differences and are dedicated to make a positive impact. Clients and projects are being treated confidential. Most of them are international companies in industry and energy and international organisations. Read more>

PROOF Adviseurs is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in samenwerking op maatschappelijke opgaven. Veel opgaven laten zich tegenwoordig alleen realiseren als verschillende organisaties de handen ineenslaan. Samenwerking beperkt zich daarbij zeker niet alleen tot samenwerkingsverbanden in klassieke zin tussen overheidsorganisaties, maar is net zo goed samenwerking met maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en onderwijs. PROOF Adviseurs adviseert, faciliteert, begeleidt, ondersteunt en doet onafhankelijk onderzoek bij samenwerkingsvraagstukken. Dit wordt voornamelijk gedaan op het gebied van governance van verbonden partijen, arbeidsmarkt, samenwerkingscultuur en in het sociaal en fysiek domein.

Voor meer informatie over de adviseurs, diensten, thema’s en projecten kijk op de website van PROOF Adviseurs en volg PROOF Adviseurs op LinkedIn om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Klaar voor een betekenisvolle carrière na je studie? High Select biedt het Traineeship in de sector Zorg en Welzijn! 

High Select biedt een unieke kans om jezelf te Ontwikkelen door het bekroonde Ontwikkelprogramma, Kwaliteit te leveren en échte Passie te tonen in de zorgsector. Samen bouwen we aan een toekomst waarin zorg centraal staat.

Ontdek de mogelijkheden van het Traineeship bij High Select en laat je Passie voor Zorg en Welzijn stralen! Plan een koffiegesprek via www.highselect.nl