25/02/2012

Lid Worden

Lid worden van ismus? Goed idee! 

Al meer dan 500 mensen zijn je voorgegaan in het lid worden van onze studievereniging. Als lid krijg je ongeveer 10 procent korting op de aanschaf van je studieboeken, kan je deelnemen aan fantastische activiteiten, en word je op de hoogte gehouden van allerlei politicologische activiteiten en gebeurtenissen op én rond de campus.

Vanwege de Coronacrisis is het niet meer mogelijk je fysiek in te schrijven voor studievereniging ismus. Inschrijven kan nu via het formulier onderaan deze pagina. Het lidmaatschap van ismus kost slechts €10 per jaar, dit bedrag zal per incasso geïncasseerd worden. Je lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd, maar daarover word je tijdig over geïnformeerd. Mocht je vanwege het afronden of stoppen van je studie, geen lid meer willen zijn, dan is een e-mailtje genoeg om je uit te schrijven.

Zodra je ismuslid bent, verkeer je natuurlijk in de unieke positie om actief ismuslid te worden. Diegenen die de stap hebben gewaagd, hebben er nooit spijt van gekregen. Wij organiseren allerlei activiteiten op het gebied van politicologie en brengen op die manier zowel de praktijk als het academische debat dichter bij de Nijmeegse politicologiestudent. Misschien is dat ook iets voor jou? Onder het kopje ‘Vereniging’ en ‘Commissies’ kun je zien wat er allemaal mogelijk is.

Donateur worden

Verder kunnen docenten en andere geïnteresseerden zich aanmelden voor het donateurschap. In ruil voor een geldelijke bijdrage aan ismus worden zij dan op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor al wat de vereniging organiseert. De hoogte van het donateurschap bedraagt minimaal €10.

Overzicht lidmaatschappen

Soort lidmaatschap Kosten Aanmeldingswijze
Regulier lid €10 Inschrijfformulier onderaan deze pagina
Donateurschap Min. €10 Interesse aangeven per e-mail op info@ismus.nl

Inschrijfformulier studievereniging ismus

Formulier wordt geladen ...

Geef een antwoord