21/02/2021

Bestuursinteresse-avond

Lijkt het jou wellicht leuk om volgend jaar onderdeel te worden van het 21e bestuur der studievereniging ismus? Of wil je gewoon te weten komen wat dat bestuursleven precies inhoudt en of dat wat voor jou is? Kom dan naar de bestuursinteresse-avond!

Normaal gesproken zou het huidige bestuur voor alle geïnteresseerden koken en zouden we bij iemand in de woonkamer kunnen praten over het bestuursleven. Dit jaar gaat dat helaas niet lukken vanwege de coronamaatregelen, dus gaan we het anders aanpakken! Op woensdag 3 maart zal er vanaf 19:00 een online bestuursinteresse-avond plaatsvinden via Zoom. Het huidige bestuur zal hier vertellen wat een bestuursjaar bij ismus inhoudt en vragen hierover beantwoorden. Na deze avond zal er voor alle aanwezigen de mogelijkheid zijn om zich in te schrijven voor één of meerdere 1-op-1 afspraken met een bestuurslid, om meer te weten te komen over een functie en om even in real life te kunnen afspreken. Deze afspraken zullen vanzelfsprekend op afstand plaatsvinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezellige wandelafspraak, waar je veel specifieke vragen kan stellen over de specifieke functie of diens ervaringen in het bestuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om online 1-op-1 gesprekken te houden, als je dat liever hebt.

Zowel de avond als de privé-afspraken zullen volledig vrijblijvend en anoniem zijn. Mocht je ergens in het proces besluiten dan je toch geen interesse hebt, is dat natuurlijk geen probleem.