Ga naar de inhoud

PolderBanen

info@polderbanen.nl
073 2032098

Julianaplein 10
5211 BC Den Bosch

PolderBanen is een recruitmentbureau voor belangenverenigingen zoals beroeps- en brancheverenigingen arbeidsmarktfondsen en stichtingen. Wij werven voor organisaties die op het snijvlak publiek-privaat actief zijn. Hierbij kun je denken aan BOVAG (autobedrijven), KHN (horeca), Jeugdzorg Nederland, Nederlandse Brouwers (bierbrouwerijen), TLN (transport en logistiek) en Aedes (woningcorporaties).

Er zijn in Nederland meer dan duizend verenigingen die optreden als belangenbehartiger namens de hele sector. Hun lobbyisten zitten aan tafel met de overheid, bedrijven en ondernemers, kennisinstellingen en andere belangenverenigingen. Zij zijn dé gesprekspartner als het gaat over nieuwe wet- en regelgeving, veranderde omstandigheden (bijv. energiecrisis, oorlog in Oekraïne, Brexit), en duurzaamheid.

 

In onze workshop geven we je een kijkje in de wereld van onze opdrachtgevers. Met welke stakeholders hebben zij te maken, hoe gaan zij hiermee om en niet onbelangrijk, hoe kun je impact maken? Een jonge lobbyist neemt je mee aan de hand van praktijkvoorbeelden (hierover later meer info!).

Maak kennis met het vak van een belangenbehartiger en stel al je vragen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Deelnemende organisaties

krijger
dekker vd vegt
talent in huis