Ga naar de inhoud

MuConsult

              Utrechtseweg 24

              3811 NB  Amersfoort

              033 – 465 50 54

MuConsult

MuConsult is een onafhankelijk, hoogwaardig en eigenzinnig onderzoeks- adviesbureau voor verkeer & vervoer, ruimtelijke planning, economie & gedrag. Onze opdrachtgevers zijn overheden en maatschappelijke organisaties. Wij zijn dienstbaar aan de samenleving, bij alles wat we doen staat het maatschappelijk belang centraal.  

Wij zijn marktleider op het gebied van aanbestedingen in opdracht van decentrale overheden. Zo waren we bijvoorbeeld betrokken bij de aanbestedingen van de concessies Twente Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en Zaanstreek Waterland. Op dit moment werken we onder andere aan de aanbestedingen van de regio’s Zuid-Holland Noord en de treinverbinding tussen Ede-Wageningen en Amersfoort – de Valleilijn.  

Bij MuConsult werken we samen met onze opdrachtgevers aan mobiliteitsbeleid voor de toekomst van Nederland. Want we beschikken over een uitstekend mobiliteitssysteem. Dat is niet vanzelf zo gekomen en zal ook niet vanzelf zo blijven: overheden moeten met hun mobiliteitsbeleid voortdurend ‘bijsturen’ om de bereikbaarheid in ons land op peil te houden. Maar wat is in dit verband geschikt beleid? Hoe maken we ons mobiliteitssysteem slim, duurzaam, veilig en inclusief, met de reiziger op één? Hoe doen we recht aan het brede kader waarin het beleid wordt vormgegeven, inclusief de ruimtelijke ordening? Op al deze werkterreinen ondersteunen we overheden in de verschillende stadia van het beleidsproces: van probleemanalyse tot en met evaluatie. 

Deelnemende organisaties

krijger
dekker vd vegt
talent in huis