Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunchlezing regionale samenwerking

20/04/2022 @ 12:00 PM - 5:00 PM

Beste ismi!

Altijd al meer willen weten over het belang en de complexiteit van samenwerking in de publieke sector? Kom dan naar de lunchlezing over regionale samenwerking, die geheel verzorgd wordt door de samenwerkingsprofessionals van PROOF Adviseurs.

PROOF Adviseurs is gespecialiseerd in samenwerking op maatschappelijke opgaven. Zij adviseren, faciliteren, begeleiden en doen onderzoek naar samenwerkingsvraagstukken vanuit de maatschappelijke opgave. Bij samenwerkingsvraagstukken is organisatieadvies nodig met oog voor extra complexiteit. Dat is de bijzondere expertise van PROOF Adviseurs.

In deze lunchlezing geven de adviseurs van PROOF Adviseurs je een kijkje in de keuken van het creëren en begeleiden van regionale samenwerking in de publieke sector. Vragen die onder andere beantwoord worden zijn: Waarom is samenwerking van belang? Wat maakt samenwerking in de publieke sector zo complex? Welke institutionele modellen leiden tot effectieve samenwerking? De adviseurs van PROOF Adviseurs zijn denkers en doeners. Dat betekent dat praktijkervaring in de lunchlezing naadloos aansluit op wetenschappelijke inzichten.

Kortom: ben jij benieuwd naar de geheimen van de smid wat betreft samenwerking in de publieke sector? Kom dan op woensdag 20 april van 12.30 tot 13.30 naar de lunchlezing in EOS N 01.310!

Zien we je daar?

There is no form selected or the form was deleted.

Gegevens

Datum:
20/04/2022
Tijd:
12:00 PM - 5:00 PM