Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunchlezing CBS

10/05/2022 @ 12:00 PM - 5:00 PM

Beste ismi,

Op dinsdag 10 mei zal er een super interessante lunchlezing van het CBS plaatsvinden van 12:15 tot 13:30. Schrijf je hiervoor in via de link in de bio! Lees hieronder waar de lezing over zal gaan.

Ons werk heeft een enorme maatschappelijke en economische impact. Op basis van onze onafhankelijke en betrouwbare informatie worden belangrijke beleidsbeslissingen genomen in Den Haag en in Brussel. Provincies, gemeenten en bedrijven, maar ook individuele burgers hebben belang bij de uitkomsten van onze onderzoeken. Elke dag halen de resultaten van onze onderzoeken de headlines van het nieuws.

Bij het CBS werken mensen met diverse achtergronden nauw samen. Wat iedereen gemeen heeft is de focus op onderzoeksresultaten van de
allerbeste kwaliteit. Hoeveel huishoudens zijn er van het aardgas af? Hoe afhankelijk is Nederland van aardgasleveringen uit Rusland? Worden de klimaatdoelen (zoals reductie CO2-uitsoot en aandeel hernieuwbare energie) wel of niet gehaald? Vragen waar wij ons bij het CBS o.a. mee bezighouden. Graag laten we zien op welke wijze het CBS bijdraagt aan de cijfermatige onderbouwing van dergelijke vraagstukken en hoe de afstemming en sturing van ons werk in Europees verband plaatsvindt.

Wil je meepraten en ontdekken welke carrièremogelijkheden het CBS jou kan bieden? Kom kennismaken, je bent van harte welkom!

There is no form selected or the form was deleted.

Gegevens

Datum:
10/05/2022
Tijd:
12:00 PM - 5:00 PM