Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bestuursinteressediner

17/02/2022 @ 7:00 PM - 11:00 PM

Het 21e bestuur zoekt opvolgers!

Lijkt het jou leuk om volgend jaar deel te worden van het 22e bestuur der studievereniging ismus? Of ben je benieuwd wat het inhoudt om bestuurslid te zijn van onze studievereniging en of het iets voor je is? Kom dan op donderdag 17 februari vanaf 18:00 naar het bestuursinteresse-diner!

Tijdens deze avond zal het huidige bestuur uitleggen wat het precies inhoudt om bestuurslid te zijn van studievereniging ismus, waarbij we ook alle vragen van jullie zullen beantwoorden! Op deze manier kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze om volgend jaar bestuurslid te worden. Deze avond is geheel vrijblijvend en heeft als doel om informatie te geven, waarbij aanwezigheid niet betekent dat er iets van je verwacht wordt. Je bent dus van harte welkom als je nu al gemotiveerd bent om volgend jaar bestuurslid te worden, maar ook wanneer je niet zeker bent of het iets voor je is en even de kat uit de boom wil kijken. Als je na deze avond denkt dat het bestuur toch niet iets voor je is, is dat natuurlijk geen probleem :).

Na deze avond zal je ook een 1-op-1 afspraak kunnen inplannen met een bestuurslid om te praten over de specifieke functie waarin je geïnteresseerd bent, zodat we er nog iets dieper en persoonlijker op kunnen ingaan. Ook dit is natuurlijk volkomen vrijblijvend.

There is no form selected or the form was deleted.

Gegevens

Datum:
17/02/2022
Tijd:
7:00 PM - 11:00 PM