06/09/2021

Hulp Kennismakingsweekend

In het weekend van 1, 2 en 3 oktober zal het kennismakingsweekend van 2021 plaatsvinden! In dit weekend reizen we met een groep politicologiestudenten af naar een accommodatie in Drenthe, om op een onvergetelijk uitje elkaar beter te leren kennen. Het weekend zal onder andere een cantus, gezamenlijke maaltijden, een spelletjesmiddag en een thema-avond bevatten!

Omdat we met een grote groep mensen gaan, hebben de commissie en de besturen wat hulp nodig! Daarvoor zoeken we enthousiaste ouderejaars die mee willen op het weekend als deel van de organisatie. Zo zal er een kookteam meegaan, die twee avondmaaltijden en tweemaal ontbijt en lunch verzorgt. Ook hebben we mensen nodig die met een auto kunnen rijden vanuit Nijmegen naar de locatie en die kunnen helpen met het vervoeren van apparatuur, boodschappen en bagage.

Hoewel je dus wel moet helpen tijdens het weekend, kan je volop meegenieten van de gezelligheid en deelnemen aan de activiteiten. De kosten bedragen €45, inclusief verblijf, eten en drinken, en vermaak. Om verspreiding van het coronavirus te vermijden, is het verplicht om bij vertrek een geldige QR code in de CoronaCheck app en een identiteitsbewijs te laten zien.

Dus, ben jij ouderejaars en heb jij zin om te helpen bij het kennismakingsweekend en tegelijkertijd zin om mee te genieten van de gezelligheid? Schrijf je dan hieronder vóór 17 september in! LET OP: Na deze inschrijving is het nog niet definitief dat je mee kan op het weekend. Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, moeten wij helaas mensen uitloten. De betaling zal dus ook pas plaatsvinden als er definitief bekend is wie er mee gaat. Op maandag 20 september hoor je of je definitief mee kan, en ontvang je alle informatie over betaling en het weekend.

Is er iets onduidelijk of weet je iets nog niet zeker? Voor vragen kan je altijd bij ons terecht door te mailen naar info@ismus.nl, ons te contacteren op sociale media of door te appen naar 0621967535.