06/05/2021

Distance Disco

Krijg jij met het openen van de cafés ook steeds meer zin in dansen, zoals voorheen in de kroeg? En wil je na een weekje vakantie weer even lekker wat ismi kunnen spreken? Woensdag 12 mei organiseert de Informele Activiteitencommissie een avond vol met spel en dans!

Allereerst zal om 8 uur worden aangevangen met een aantal drank- en gezelschapsspellen om goed in de sfeer te komen. Weet jij nog een beetje hoe je moet mexxen of bussen, of ben je dit alweer helemaal kwijt? Een opfriscursus kan natuurlijk nooit kwaad! Na eenmaal een slokje te hebben gedronken krijg je natuurlijk zin in beweging, dus hierna zullen we met een Distance Disco de avond swingend afsluiten!

Inschrijven kan per duo, zodat zelfs als het internet wegvalt de gezelligheid nog blijft! Voor de beste ervaring krijg je per duo een gratis goodie bag, met daarin een lekker drankje, benodigdheden voor bij de spellen en het dansen, en nog meer! Alleen de outfit nog en je bent helemaal disco-ready!

De deelname aan deze activiteit is helemaal gratis, maar het bestuur raadt aan om wat lekker (goedkoop) bier in te slaan voor bij de spellen. Cola, sinas of cassis werkt natuurlijk net zo goed! De Zoom-link voor de activiteit zal in de bevestigingsmail staan.