Lid Worden

Lid worden van ismus? Goed idee! 

Al meer dan 300 mensen zijn je voorgegaan in het lid worden van onze studievereniging. Als lid krijg je ongeveer 10 procent korting op de aanschaf van je studieboeken, krijg je korting op toegangsprijzen van ismus-activiteiten, en word je op de hoogte gehouden van allerlei politicologische activiteiten en gebeurtenissen op én rond de campus.

Je kunt lid worden door tijdens het reguliere inloopuur 12:30 – 13:30 binnen te lopen op de ismuskamer op Thomas van Aquinostraat 5.0.03 en een aanmeldingsformulier in te vullen. We hebben dan je studentnummer en je persoonlijke gegevens nodig. Het lidmaatschap van ismus kost slechts €10 per jaar, dit bedrag zal per incasso geïncasseerd worden. Je lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd, maar daarover word je tijdig over geïnformeerd. Mocht je vanwege het afronden of stoppen van je studie, geen lid meer willen zijn, dan is een e-mailtje genoeg om je uit te schrijven.

Zodra je ismuslid bent, verkeer je natuurlijk in de unieke positie om actief ismuslid te worden. Diegenen die de stap hebben gewaagd, hebben er nooit spijt van gekregen. Wij organiseren allerlei activiteiten op het gebied van politicologie en brengen op die manier zowel de praktijk als het academische debat dichter bij de Nijmeegse politicologiestudent. Misschien is dat ook iets voor jou? Onder het kopje ‘Vereniging’ en ‘Commissies’ kun je zien wat er allemaal mogelijk is.

Maar, first things first, even lid worden. Tot ziens op de ismuskamer!

Tijdelijk in het buitenland?

Studeer je tijdelijk in het buitenland en wil je toch ismuslid worden? Dat kan. Mocht je al voor het begin van het collegejaar vertrokken zijn, dan kun je de secretaris mailen via info@ismus.nl onder vermelding van ismuslidmaatschap. Na het overmaken van de contributie en registratie van je naam ben je lid. Na terugkomst moet je nog wel even een formulier invullen en ondertekenen ten behoeve van de administratie. Overigens kun je natuurlijk ook bij terugkomst pas lid worden.

Mocht je alleen op de hoogte willen blijven van hoe het ismus vergaat en wat er georganiseerd wordt, dan kun je je aanmelden voor de ismailing via de pagina op deze website.

Donateur worden

Verder kunnen docenten en andere geïnteresseerden zich aanmelden voor het donateurschap. In ruil voor een geldelijke bijdrage aan ismus worden zij dan op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor al wat de vereniging organiseert. De hoogte van het donateurschap bedraagt minimaal €15.

Overzicht lidmaatschappen

Soort lidmaatschap Kosten Aanmeldingswijze
Regulier lid €10 Inschrijfformulier op de ismuskamer
Tijdelijk in buitenland/stage €10 Aanmelden per e-mail; bij terugkomst inschrijfformulier invullen.
Donateurschap Min. €10 Interesse aangeven per e-mail of op de ismuskamer