Feestcommissie

Wat is het leven zonder een feest? Precies helemaal niets! Daarom presenteren wij u de feestcommissie. Onze voornaamste bezigheid, en nummer één prioriteit is om er voor te zorgen dat jij als ismus lid genoeg liters bier in je mond krijgt. Naast borrels en activiteiten, zoals proeverijen, cantus en kroegentochten zullen wij ons dit jaar ook buigen over de organisatie van het ismus gala. Omdat deze activiteiten soms verkeerd aflopen en jullie dan een aanspreekpunt moeten vinden, zullen wij ons eerst even voorstellen.

De Feestcommissie 2016-2017:

– Jules Mostard
– Jesper Schipper
– Annelotte Heutz
– Djuna Bánki
– Jasmijn Vos
– Nick Bakker

De feestcommissie bestaat uit voorzitter Jesper Schipper, waarom hij voorzitter is geworden weet hij zelf niet meer. Zijn advies is dan ook om in een dronken bui geen afspraken te maken. Toch zorgt hij naast het wekelijks halen van soa-testen ook voor een goede wekelijkse vergadering binnen de feestcommissie.

Daarnaast is ook Annelotte Heutz lid van de feestcommissie, als één iemand weet wat het is om tot de eerste trein door te feesten is zij het wel. Het wordt dan ook eens hoognodig tijd dat ze gaat zoeken voor een kamer. Dan hoeft ze ook niet meer deuren open te breken aangezien dat ook één van haar verborgen talenten is, dus mocht je ergens niet binnen kunnen komen, bel Annelotte!

Derde gepresenteerd volwaardig lid is Jasmijn Vos. Afkomstig uit het Gooi, maar gelukkig is het geen Gooise dame, want naast lid van de feestcommissie is jasmijn ook de eigenaar van een site waarop jasmin live te zien is. Zij weet dus van elk feest een groot succes te maken (tevens leverancier voor al uw wodka behoeften).

Het vierde lid is, Jules Mostard. Wat hij doet, naast veel zuipen en het snelst van iedereen lopen naar de Febo, is ons nog steeds niet duidelijk. Toch zal de feestcommissie niets zonder hem zijn, immers zijn verstand van het juiste bier en voortdurende kritiek op alles en niets zal dan gemist moeten worden. Ofwel, hij is het ‘zwaargewicht’ van de commissie.

Dan is er ook nog Djuna (Djunga) Bankie, of zoiets, ook zij is een belangrijk lid voor de commissie. Na een avontuur binnen politicologie heeft zij besloten om Nederlands te gaan studeren. Wat zij dan nog steeds bij ismus doet is ons niet duidelijk, maar wij als feestcommissie zijn niets zonder haar.

Dan blijft er nog één iemand over, namelijk Nick Backer. Als enige eerstejaars moet deze jonge zich sterk houden tussen allemaal tweedejaars studenten. Naast elke maandag te zwemmen met zwemclub de spetters (zoek maar eens op), houdt hij ook van modeltreintjes en filet americain. Wij danken u voor uw aandacht en het nodige geduld voordat dit stuk überhaupt geschreven werd. Maar wij zeggen, alles komt met zijn tijd, als er maar bier is. Proost!