Alumni

Alumnikring Politicologie

Je studeert politicologie in Nijmegen en hebt plezier bij ismus. Dan volgt plots de onvermijdelijke breuk; je gaat afstuderen en verlaat Nijmegen.  Je hoeft je dan natuurlijk geen zorgen te maken! Voor alle oud-ismi is er een vereniging die je contact laat houden met ismus, de Nijmeegse opleiding, en je medestudenten: Alumnikring Politicologie. Dit houdt dus in dat je tijdens je  studententijd te maken hebt met studievereniging ismus, en wanneer je klaar bent met je opleiding met Alumnikring Politicologie.

De Alumnikring Politicologie heeft als doelstelling de alumni van de opleiding politicologie in contact met elkaar te houden. Dit gebeurt door het organiseren van drie activiteiten per jaar. De eerste activiteit is een borrel op een centrale plaats waar alle alumni elkaar gezellig kunnen weerzien. De tweede activiteit bestaat uit een door wasmus georganiseerd programma. De derde activiteit is een door de Radboud Universiteit georganiseerde alumnidag. Dit bestaat uit een algemeen ochtendprogramma, gevolgd door een disciplinair politicologisch programma.

Buiten de activiteiten om geeft de Alumnikring een nieuwsbrief uit die je twee keer per jaar op de hoogte houdt van het reilen en zeilen bij de opleiding politicologie, ismus en Alumnikring Politicologie. Ook bestaan er jaargroepen binnen Alumnikring Politicologie (personen uit een bepaald studiejaar) die nog contact met elkaar onderhouden.

Kortom; de Alumnikring Politicologie is de mogelijkheid om in contact te blijven met je Nijmeegse medepoliticoloog!

Voor contact, stuur even een mailtje naar:
Alumnikring Politicologie